2015/03/17

Hatos

A nyolcadik és a kilencedik fejezet, amelyekben kiderül, hogy egy kapcsolatban mindennek elsőre illik sikerülnie...




"... és a teste valóban 'vastag' volt..." Szent tehén! *A szürkeállomány ötven árnyalata* (callossum ~ colossus =óriási || corpus callosum = kéregállomány az agyban)


Nyolcadik fejezet:

„-Úgy értem, még alig ismerjük egymást.” Kimondta! Egyébként meg nem tudom, miért van bűntudatod azért, mert nem mondtál el neki valamit, amit nem kérdezett. Azt se értem, hogy ő miért dühös, de ő ennyire nem érdekel.

Nem, Christian Grey nem gondolatolvasó. De még ha át is örökölte volna tinédzser-regénybeli eredetijétől ezt a képességet, akkor sem tudna a csaj gondolataiban olvasni, mert ez volt Bellában az (egyetlen) különleges dolog: Edward nem tudott olvasni a gondolataiban. Úgyhogy megnyugodhatsz Ana.

„Valóságos szörnyeteg”-nek nevezi az első faszit, akivel valaha le akar feküdni. És nem pajkos hangnemben. Mondjuk nem is rettegve, ami talán ijesztőbb.

Mert „helyre kell hozni”, hogy Ana szűz. Értem. Egy fertő vagyok az emberiségen, mert még nem feküdtem le senkivel. Köszönöm a lelkesítő üzenetet.

Egészen „odáig” végig fut benne valami. Engem meg kiráz a hideg. Egészen visszáig.

Oké. Csak hogy tiszta legyen a dolog. Eddig megcsókolnia is tilos volt a szerződés aláírása nélkül, most meg, hogy kiderült Anáról, hogy szűz, hirtelen megfekteti. Nem értem.

Nem tudom. Mi van egy mezítelen lábban? Főleg Christian Greyében? Lábgomba? Elveszett civilizációk? Most anélkül fogok meghalni, hogy megtudnám, mi van Grey lábában. Az élet igazságtalan.

Ennek a csávónak már az aurája sérüléseket okoz. Még hozzá se ért Anához, ő már „éles és édes” fájdalmat érez.

Már másodjára vihogtam fel ezt a jelenetet olvasva, de a szóhasználatot jóindulatúan fordítói hibának tekintem, úgyhogy nem fogom részletezni.

Annyira tudományosan és felvilágosultan akarja leírni a hormonjaival a reakcióit és annyira nem sikerül neki.

Ó, a francba! Még sosem maszturbált. Ez kínos. Azt hiszem, már nem lehetek romantikusregény főhősnő. Valamit valamiért…

Na, végre történik is valami. Nem is akármi. Had ne részletezzem. Igazából a jó dolgokat nem vicces részletezni.

Wow. Elment attól, hogy csak a mellbimbóját izgatta? Úgy, hogy ez volt élete első orgazmusa? 
Öhm… Végül is.

Ha a nemi szervét még egyszer „ott”-nak hívja, felgyújtom ezt a szart. Pedig már éppen kezdett érdekes lenni. Elméletileg ez egy erotikus regény nem? Akkor nevezzük már nevén a gyereket.

Nem. Én ezt nem bírom. Kérek mindenkit, aki már gondolta valaha egy erekció láttán a következőket: „Szent tehén!” a kommentekben jelezze. Addig a sarokban sírok a röhögéstől. Köszönöm előre is az együttműködést.

Öh… Én eddig bármilyen, általam megbízhatónak titulált, forrásból származó információ alapján azt szűrtem le, hogy ahhoz, hogy a nő élvezze az első behatolásos szexuális élményét, a dolognak lassúnak és gyengédnek kell lennie. A „keményen megbaszlak” meg szerény véleményem szerint nem tartozik ebbe a kategóriába.

Milyen volt, amikor elvesztetted a szüzességed? Lassú? Gyors? Intenzív? Fájt? Élvezted?

Alex: „Még arra is emlékszem, hogy milyen zene szólt.”

Zsófi: „Na, arra én is.”

Alex: „Lassú rászánás, gyors kivitelezés. Fájdalmas tetőpont. Véres taps. Élveztem? Igen mert jó partnerrel volt meg az első. "Élveztem" annyira nem mert Zsófinak, nos, ahogy levettem fájt, így a harci kedv se tartott soká. Inkább csak a küszöbön akkor estünk át majd szép lassan elkezdtünk legurulni a szex lejtőjén.”

Zsófi: „Pontosan. Én igazából vártam is, meg őszintén szólva, kicsit túl is akartam lenni rajta (rosszabbul hangzik, mint ahogy gondolom, de nem találok jobb kifejezést). Sokáig vártunk vele, mert igazából én nagyon tartottam a fizikai fájdalomtól, hogy milyen lesz. De bizonyos idő után tartottunk ott, hogy túllépjek ezen, mert szerettem/szeretem az illetőt, tudtam, hogy neki a várakozás túloldalán lenni éppoly nehéz, mint nekem. És azért előzetes "bemelegítő körök" alapján izgalmas dolognak is ígérkezett. Na meg egyszer úgyis megtörténik, úgyhogy elhatároztam egy rafináltan kifundált dátumot, amikor elhatározott szándékkal kerestem fel (mint kiderült, ő is számított már valamire).  Úgy történt az én szemszögemből is, ahogy Alex elmondta. Aggodalmaskodó, de egymásra figyelő tűzkeresztség pipa, és csak erősebben jöttünk ki a helyzetből. Rengeteg lépcsős folyamatnak csak a legelső lépése volt, a mestert persze gyakorlat teszi. Bár az első alkalom nem volt az a szirupos lányregény, aminek sokszor ábrázolják a romkomok, de örültem neki. Könnyebb lettem.”

Yvaine úrnő: „Hát nem volt lassú, mert hát most elszakadt a szűzhártya, cső. Nagyon fájt. És mások elmondása alapján ez sokkalta jobban fáj, ami arra következtet, hogy magasabb a fájdalomküszöböm, vagy szimplán a partnerem volt jobb. Na meg tekintve, hogy aznap éjjel 3x szexeltünk, ez mindent elmond arról, élveztem e.”

Petcat: „Hát a szüzesség elvesztése téma nálam  nem akkora hord erejű lévén, hogy a társadalom pénisszel rendelkező egyedeinek a táborát erősítem. De a kérdésre válaszolva, nem igazán dereng az első alkalom. Ebből is látszódik, hogy nem a megfelelő partner volt az első. Nem hagyott bennem akkor nyomot.”

Tim: „Nem veszítettem el, pontosan tudom, hogy kinek adtam. Kicsit komolyabbra fordulva, másfél év párkapcsolat volt mögöttünk addigra, és elég jól ismertük már egymást ahhoz, hogy kifejezetten jó legyen. Mindkettőnknek. Ezt nem véletlenül teszem hozzá, mert ez ritkán igaz.”

Melantha: „18 voltam, és nagyon szerelmes. Mindent elterveztünk apróra. Aztán nem sikerült, miattam. Mert kértem, hogy álljunk meg. És ez ment néhány hétig. De az a türelem, és gyengédség, amit a partnerem tanúsított irántam... Így végül nem is tudok rábökni egy alkalomra, hogy na igen, akkor, mert egy folyamat volt, melynek szerencsére minden lépését élveztem.”

Mylord: „Én döntöttem.”

Mindenki újraélte az első élményét? Hurrá! (El)mehetünk?

Legalább érdeklődik a mibenléte iránt. Minden szarkazmus nélkül. És volt a csajnak orgazmusa. Ez szembe megy egy csomó olyan eddigi szexuális felvilágosító bármivel, amit olvastam, miszerint első aktus alatt a nőknek nem lehet orgazmusa. Ami fasza, mert hülyeségnek találom. Már miért ne lehetne?

„Az enyém vagy. Csak az enyém. Ne feledd.” *Lelkesen közbetrillázom* Még nem írta alá a szerződééést! És ha aláírta volna, se jelentené azt, hogy alanyi jogod van rá. Csak én vagyok az egyetlen, aki nem szeretné, ha ilyeneket suttognának neki… ö… bármi közben?

„Nagyon reagálsz.” Azt hiszem, Grey írja Kozsó dalszövegeit…

Az elején kellett volna lassan csinálnod te kretén.

Miért fekszenek vissza a véres lepedők közé? Nem hiszem el, hogy nincs egyetlen csere lehetőség az egész bazi nagy házban! Fúj. Ott van a másik ágy is.

Persze, hogy van Greynek szomorú oldala. Még Ted Bundynak is volt szomorú oldala. Miért, azt hitted, hogy csupa vidámság, irányítási kényszer és szadizmus a csávó?

Kilencedik fejezet:

Le fogom védetni a „betiltandó szépség” szófordulatot.

Magyarázza el nekem valaki, hogyha kislányosabban fog kinézni, mint egyébként az miért jó neki?

Velem is előfordult, hogy elfelejtettem valakinek SMSt írni, hogy jól vagyok. Tényleg szar.

Ana feltételezi, hogy Christian az azelőtti napon kizárólag a vele elfogyasztott reggelijét ette. Mert azután, amikor épp nem együtt voltak még véletlenül sem nyomhatott be egy duplamarhahúsos gigaburgert.

Szeretem Ana tudatalattiját. Lehet többet kéne rá hallgatnia.

Ez aztán a Pál fordulat. Miss Nem Merem Kimondani Azt A Szót hirtelen a szex minden lehetőségétől beindul. Hát… Ez is egy fajta karakterfejlődés.

Várjunk. A szerződés nem arról szólt, hogy nem mondhatja el senkinek, hogy mit tart Christian a pincéjében? Arról beszélhetne, hogy lefeküdtek-e, vagy hogy milyen volt, nem? Jah. Persze. Nem tudjuk. Mert ez a suta, szerencsétlen, életképtelen akkor se olvasta el, amikor Grey még rá is szólt, hogy lehet, hogy el kéne. Most már sosem tudjuk meg.

Szóval… Nem kérdezheti Christiant a szexről, mert akkor az ő „előítéletes, torz, átkozottul perverz nézeteit” kapná. Két dolog: 1; Az egyetlen ember, akinek bármilyen előítéletei adódtak eddig, az te vagy, drága Anastasia. 2; AKKOR MIÉRT FEKÜDTÉL LE VELE?!

Akárhányszor azt olvasom, hogy „vaníliaszex”, eszembe jut, ahogy Charles Dance azt mondja, hogy „kinky fuckery” és sírnom kell a nevetéstől. Sírjatok ti is: *ezaz*.

Mit is mondtam, mit fogok tenni, ha még egyszer meglátom az „ott” kifejezést. Szerencsére nem az én könyvem. Más könyvét nem rongáljuk. (Sajátot se.)

Tényleg abbahagyhatná a saját szája étkezését. Nem hiszem, hogy az egészséges lenne. (Oké, én is szoktam, de őszintén, egészen eddig nem fordítottam neki nagy jelentőséget, most meg egyenesen frusztrál, ha csinálom.)

TÖBBSZÖR IS ELMONDTA, HOGY BEINDUL RÁD, HA RÁGOD A SZÁD, HOGY NEM TŰNT FEL?! Az a helyzet, hogy Anától jobban kiakadok, mint Christiantől, ami gáz, mert elvileg, mint szűz és kétségbeesett (há!) húszéves, aki élete gazdag fasziját keresi, a főhősnővel kéne azonosulnom. De annyira meglékelt agya van, hogy csak idegbajt kapok tőle. Meg annyira üres, hogyha bele akarom élni magam, keresztülesek rajta…

„Víz és iPod nem jó kombináció.” Leborulok tudásod és tapasztalatod előtt Egyértelmű Kapitány.

Tegnap kétszer dugott meg és mindkétszer meztelen voltál. Ma reggel egy szál ingben készítettél neki reggelit. Most miért is vagy zavarban azért mert nincs rajtad ruha? Legalább Grey emeli az önbizalmát. Greynek vannak fura dolgai, de hogy eddig messze ő a legnormálisabb a kapcsolatban, az tuti. És még mindig egy erőszakos seggfejnek tartom. De még így is.

Ana tudatalattija felhozott egy érdekes felvetést, miszerint kizárólag fizikai vonzalom van köztük. Amiben igaza van. (Mondtam már, hogy szeretem Ana tudatalattiját? Az egyetlen logikus „ember” Kate-en kívül.) De tekintve, hogy ez pornográf irodalomnak számít, nem zavar. Úgy értem ebben nem karakterdrámáknak kell lenniük, hanem izgató keféléseknek. Ami úgy eddig egy közepes. Olvastam már ennél jobbakat is kevésbé felkapott fanfictionökben.

Milyen szappannal mossa meg a Christian Ana nemi szervét? Mert ha simával, akkor az elsősorban csíp. Aztán ki mit tart izgatónak.

Hirtelen már a szexrabszolgája (Ana szavai szerint)? Hát. Ez. Gyors. Volt. Az előbb még azon parázott, hogy lehet nem is akarja, hogy kapcsolatuk legyen.

Várjunkvárjunkvárjunk. Az előbb szappanozta a csávó péniszét. Az egy dolog. De a farka a víz alatt van. A szappanos víz alatt. És szappanos is volt. Hogy nincs szappan íze?! HOGY KAPSZ LEVEGŐT?!

Az a helyzet, hogy ennek a jelenetnek izgatónak kéne lennie, és higgyétek el, olvastam már olyan orális szexes jeleneteket, amik tényleg azok voltak, tehát nem a stílussal van a bajom, de ez csak szimplán röhejes. Még nem is az, amit csinálnak, hanem ahogy meg van írva. Nem tudom kifejezni jobban ehhez az egészet olvasni kéne, azt meg nem fogom begépelni. De jelenleg nagyon nevetek.

Oké, talán az: „Ő az én saját Christian Grey ízű nyalókám.” a legjobb, de közel nem az egyetlen zseniális mondat ebben a jelenetben. Azt hiszem megfájdult a hasam a nevetéstől.

Az első szopása zseniálisan sikerült. Egy született zseni. Mint ahogy az egész szexuális kapcsolatuk eddig olyan, mintha egymásnak teremtették volna őket. Nincsenek kínos kis dolgok, nincsenek kis zavaró tényezők, semmi sincs, ami megzavarhatná az idillt. És én még azt hittem, hogy a brit színészektől és a Disney hercegektől lesznek túl magasak az elvárásaim. Tévedtem.

Most már direktbe eszi a száját. Hát jó. Azt hiszem, kénytelen leszek beletörődni, hogy minden oldalon kétszer elolvashatom, ahogy Anastasia Steele önkéntelenül, vagy éppen készségesen saját magát eszi.

„Olyan fiatalnak látszol így.” Hogy?! Könyörgöm huszonegy éves. Ezt személyes sértésnek veszem. Most öregezett le egy könyv.

Hol „ott lenn”? A lábujjaidban?!

„A valamit valamiért nem az én stílusom, Miss Steele.” Oh, értem, szóval alapból úgy működik, hogy te kielégíted Greyt, ő meg meredeken leszar? Boldog párkapcsolatnak tűnik. Még jó, hogy most az egyszer kivételt tesz.

A csikló, bezzeg megy! Én ezt már nem értem.

Christian Grey, a romantikus férfi mintapéldánya. Tanácsa minden hozzá hasonlítani kívánó férfinak: Ha éppen benne vagy barátnődben és udvariasan megérdeklődted tőle élvezi-e, akkor még biztosítsd felőle, hogy szeretnéd, hogy élvezze, majd közöld vele, hogy: „Szétkúrlak!” Garantált siker.

Oké, Anastasia eldöntötte, hogy az övé lesz. Hurrá! Legalább döntött valahogy.


Igen! Nem tudtam, hogy mi hiányzik ebből az egész jelenetsorozatból! De E L James megadta a választ! Hát persze, hogy Christian anyja is pont azt a (nem annyira) szent pillanatot választotta ki arra, hogy előzetes bejelentés nélkül megjelenjen drága kicsi fia lakásában. És ezek szerint olyan sokáig bejutott a nagydarab Taylor állandó ellenkezése ellenére is, hogy a hatalmasnak kikiáltott több emeletes ház hálószoba szintjéig eljutott. Nagyon menő nő lehet. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése