2015/05/10

Tizenkettő, csipkebokor, áh, miért próbálkozom

A tizennyolcadik, a tizenkilencedik és a huszadik fejezet, amelyekben elolvashattam a legunalmasabb szexjeleneteket, amiket valaha papírra vetettek, meg egy adag kapcsolaton belüli erőszakot, hurrá.




Tizennyolcadik fejezet:

Dr. Greene-nel levágnak néhány teljesen értelmetlen beszélgetésfoszlányt, túl sok ahhoz, hogy idézzem.

Taylor annyira fura már, hát sose lehet tudni, hogy hol van. Fogadok, titokban veszi Grey minden légyottját, és felrakja valahova az internet sötétebbik zugaiba.

Én nem tudom, ti hogy vagytok vele, de a szám még a testemhez tartozik. Értem, hogy vicc volt, hogy a „nagy száját” is szeretné, de elég gagyi…

Nem. „Egyetlen férfi sem sziget.” Többnyire emberek.

Én ezt… Nem. Nem tudom megfogalmazni. A lényeg, hogy kezd kiakasztani. Majd, ha lesz valami kézzelfogható.

Egyébként miért ezt a fanfictiont olvassák az emberek? Annyi van, ennél sokkal izgatóbbra megírva, tök ingyen az interneten. Én nem értem.

Mondjuk ez a jelenet eddig egész tűrhető. Nem merem nagyon belelovallni magam, mert fél oldal, és ordatani fogok dühömben.

Eltelt. Mégsem. Hihetetlen. Fejezetek óta ez az első.

Valaki világosítson fel, hogy az ostor „harapásnyalás”-ainak, mi volt az eredetije angolul, mert nem hiszem el, hogy valaki kreált volna egy ennyire kretén szót.

Esküszöm nincs bajom (eddig) ezzel a szex jelenettel, de… Ez körülbelül annyira izgató, mint egy darab fa.

Mit jelent az, hogy „nyallantyú”? Még a Word is aláhúzza.

Oh. A sebek, amiket Ana lát Greyen, és himlőhelynek tartja… Cigi nyomok? Gondolom. Azok ennyi ideig megmaradnak? (Biztos lehet úgy csinálni). Magyarázza azt, hogy Christian miért nem akar tűzzel kapcsolatos játékokat.

Ez egy meglepően normális fejezet volt.

Régen olvastam ennyire unalmas szex jelenetet, de nyilván benne van az is, hogy baromira nem érdekelnek a karakterek, nekem meg kéne valami érzelmi töltet hozzá.

Shit happens.

Motiváció, hogy megjavuljak. Még akkor is, ha a Mennyben csak koreográfusok vannak.


Tizenkilencedik fejezet:

Jaj nekem. Grey elvette a bugyiját, és ahelyett,hogy visszakérné (ezzel is belemenve a játékába) úgy dönt, hogy inkább anélkül megy a szüleivel találkozni. Tök logikus.

Persze, hogy Grey tud táncolni!

Nagy Betűvel Írja, Hogy Bugyi Nélkül, Mert Akkor Hatásosabbnak Tűnik. Huhh…

„Nincs semmilyen különleges tudásom.” Ha az önbizalomhiányt annak tekintenék… Esküszöm jobban zavar, ha valaki úgy gondolja, hogy semmire sem jó, mint, ha az hiszi, hogy mindent tud.

Ha Mrs. Robinson nem lesz ott a vacsorapartin nagyon meglepődök. Most, hogy Ana kijelentette, hogy utálja, és sosem akar találkozni vele.

Akkor is belemész a hülyeségeibe, ha bánt, ezt mostanra megtanultuk. Ami nem gáz, te bajod, csak ne áltasd magad.

„Ne vidd túlzásba a gondolkodást.” Ezt már hallottuk. Ne gondolkozz. Úgyse megy. Még a végén rájönnél valamire, amit ő nem szeretne, ha megtudnál. Még a végén egy józan és logikus lépést tennél, ahelyett, hogy a szexuális étvágyadat követnéd.

Oh, tényleg. Még nem írták alá a szerződést…

És tényleg rájött valamire. Egész pontosan arra, hogy Christian csak azért hívta el a szüleivel vacsorázni, mert Elliot elhívta Kate-et és tudta, hogy Kate el fogja mondani neki, ő meg megsértődne. Kínos.

„Kate-re pillantok, ő pedig vigyorog, tágra nyílt, csillogó szemmel. Boldog. Katherine Kavanagh, mutass némi méltóságot.” Oh, igen. El is felejtettem, hogy teljesen méltóságtalan kimutatni az érzelmeinket a szeretteink iránt és boldognak látszanunk, amikor azok is vagyunk. Főleg, ha erős, önálló nők vagyunk. Nem nőies, vagy nem feminista? Az nem derül ki.

Kate is seggfejkedik, hihetetlen, Brazil szappanoperát olvasok, vagy mi?!

Úúúúú Christian egyik exe a szobalányuk? Király. Jah, nem, csak nagyon rá van kattanva Greyre.

Legalább verbálisan lecseszi Mrs. Grey azokat a kreténeket, akik nem oltatják a gyerekeiket. Végre egy értelmes megnyilvánulás a könyvben.

Ana szeretné a szobalány tudtára adni, hogy Grey az „övé”. Huh. Birtoklás… Melyik falat üthetem be?

„A szeméből süt a vágy vagy a szerelem.” Még véletlenül sem függhet össze a kettő.

Ha már elindult, hogy körbevezessen, anélkül, hogy megvárta volna a válaszod, akkor is mondhatsz még neki nemet. Az ő baja, hogy nem várta meg a válaszod.

Oh anyám, szerintem sikítani fogok a következő fejezettől és nem örömömben…

Huszadik fejezet:

Jah, hogy Ana Christian hátán van. Visszaolvasva, tényleg felemeli. Meh.

Egyébként becipelte valami csónakházba.

Ana megkéri Christiant, hogy ne üsse meg, legalább ne ott. És… Nem teszi. Wow.

Szóval. Christian úgy gondolja, hogy Ana nem akarja őt, mert a szüleivel való vacsorázásnál (az asztalnál!) visszautasította… Majd úgy gondolja, hogy ez izgató, mert még soha senki nem utasította vissza. (Biztos nem rokonok Dorian Grayjel?!) Hát. Jó.

Oké, haragszik rá, mert nem mondta el neki, hogy sokáig nem lesz ott. De. „Azért haragszom, mert ittál egy sráccal, aki megpróbált felszedni, amikor részeg voltál, és aztán, amikor rosszul lettél, otthagyott valakivel, akit alig ismertél.” Elemezzünk: az eleje oké, José tényleg seggfej, hogy ezek után Ana miért hajlandó vele kettesben találkozni, számomra is rejtély, de egyrészt nem azért hagyta ott Anát, mert rosszul lett, hanem mert megjelentél Szürke Herceg képében. Másrészt meg te voltál az a vadidegen, akivel otthagyta, szóval nem tudom, neked mi bajod van.

„És ha nem engeded, hogy elfenekeljelek, ahogyan megérdemled, most rögtön megduglak a kanapén az én örömömre, nem a tiédre.” Most megkérdezte tőle, hogy mit szeretne jobban, ha elverné, vagy, ha megerőszakolná? Hát. Meg. Mondjuk, ha elfenekeli, akkor is valószínűleg megdugja, mert attól felizgul. És ugye, más nem számít.

„ - Ne menj el, vagy elfenekellek – morogja összeszorított foggal.
                Szent szar… hogyan állíthatnám meg?”

Ugye mindenki látja a hibát? Egyébként ajánlanám a sikítást, rúgást, karmolást, harapást, karatét és a rendőrséget.

„Büntetésdugás.” Nem. De ezt azért megkérdezem. Sose lehet tudni.

Lefeküdnél-e valakivel azért, hogy megbüntessétek?

Melantha: „Sosem értettem azokat, akik a szexet érzelmi/egyéb zsarolásra, vagy a megvonását büntetésre használják. Miért jó az? Az meg, hogy a szexet büntetésként használjam valakivel szemben, számomra teljesen abszurd, mert 1. nem vagyok annyira rossz szerető, 2. mégis mi abban a büntetés, hogy összegabalyodunk? Vagy a kérdés/szituáció azt feltételezi, hogy szex közben direkt fájdalmat okozok a másiknak, ezzel büntetve? Vagy direkt más nevet mondok? Vagy nem sikoltozok a kéjtől, és megjátszom/elérem, hogy tényleg rossz legyen? Azzal nem magam büntetem? Vagy így mégis mi?”

Tim: „Szerintem faszság, eleve a koncepciót sem értem. szexszel nem lehet büntetni, legfeljebb, hogyha valakit akarata ellenére... Viszont az meg erőszak, és nem hiszem, hogy hagyná az illető...”

Yvaine úrnő: „Nem. Nem tudom azzal büntetni, hogy szex, mert az jó, örömet ad...akkor nem büntet.”

Alex: „Nem!! Ha már lefekszem valakivel az legyen szeretkezés vagy éppen egy baszás abba én beleadok mindent és ezt en legkevésbé sem tudnám büntetéskent előadni.”

Zsófi: „Nem! Ha valaki önszántábol lefekszik veled azt büntetni már csak úgy tudod ezzel, ha direkt átadsz neki valami betegséget max. De komolyra fordítva a szót: ha lefekszem valakivel, az a közös jóérzés céljából lehet csak.”

Mylord: „Tudom, mire gondolsz, de ez a kérdés el van b*szva. Lefekhetsz valakivel azért hogy BDSM-et játsszatok, és akkor ami történik azt nevezhetjük "büntetésnek". De a szex maga a BDSM-ben azért van, hogy jó legyen, nem azért hogy bárki szenvedjen tőle. De nem is kell ahhoz lefeküdni valakivel, hogy simán csak "megbüntesd" (hivatkozom megint Lady Yvaine-re).
Végső soron nem csak a kérdés van elb*szva, hanem a kapcsolódó rész is.  Meg a könyv. De ugye ez az én szubjektív, jól ismert véleményem.”

Megnyugodtam.

Oh, szóval megkefélte, de azért még el akarja fenekelni. Úgy tudtam, hogy így is, úgy is, mindkettő lesz.

Szóval, Kate azért basztatja Greyt, hogy ő kimutassa a foga fehérjét. Végül is, igaz a mondás, ha meg akarod tudni, hogy milyen valaki igazából, figyeld meg, hogy viselkedik, amikor lefagy a gépe. Én például egy dühöngő vadállat.

„ÉN TUDOM, MILYEN – TE NEM…” Nem drága, te sem tudod milyen. Hiszen „nem tudsz rajta kiigazodni”. Meg gyakorlatilag alig ismered. Még azt sem tudod, hogy mi a kedvenc színe! (Lehet egy tippem?) És Kate-nek igaza van, tényleg uralkodni akar rajtad. Valamint egy hálátlan kis ripacs vagy, ha zavar, hogy a legjobb barátnőd aggódik érted. De lehet meg kéne beszélnetek, és nem olyan érvekkel kéne meggyőznöd, hogy „csak mert.” Mondjuk, aláírom, engem nem tudnál meggyőzni semmilyen érvekkel arról, hogy az nem egy ember formájú segg, de azért megpróbálhatnád.

„Erős, független fiatal nő vagy, honnan ezek a negatív gondolatok magaddal kapcsolatban?” Tényleg. Azt is elfelejtettem, hogyha erős vagy és független, az velejár az abszolút önértékelési tökéllyel, és soha nem kérdőjelezed meg magad… Istenkém, ha a sztereotípia fájna…

„Annyira kiszámíthatatlan, szexi, okos és mulatságos.” Prioritás.

EZ A NŐ EGY TÖMEGKATASZTRÓFA. Ha rossz ember lennék, azt akarnám, hogy most szenvedjenek balesetet, így, hogy nincs bekötve, Grey ölében üt.

Visszamennek Greyhez, blabla, Ana azt akarja, hogy kivételesen szeretkezzenek (azaz ő is megérinthesse Greyt), de Christian inkább elzavarja aludni, mert nem akarja elmesélni, szomorú múltját, hogy miért nem szabad hozzáérni. Ana meg nézi magát a tükörben.

„Mégis mit vártam, hogy szarvakat és kis bolyhos farkat növesztettem?” Bryan Fuller valahol megállíthatatlanul csuklik.

Igen, lehet drága, hogy sürgeted Christiant, de szerinted ő mégis mit csinál?

Először dugni akartak. Aztán, mivel Ana felhozta az érintést, inkább mentek volna aludni. Most meg 

Grey megjelenik gésa golyókkal. Én már nem tudom ezt követni.

„Basszus, ez szexibb, mint a fogkefe.” Tudom, hogy arra gondol, hogy jobb, mint a közös fogkefe használat, de ez a mondat úgy, ahogy van röhejes.

Szexelnek, igazából semmi érdekes.


Aztán Grey nagy nehezen bevallja, hogy az anyja egy drogfüggő örömlány volt, csak ő a „narkós kurva” kifejezést használja, gondolom tiszteletből a nő iránt, aki kiszenvedte őt egy fél centi széles lyukon.

1 megjegyzés:

  1. Ehavi kedvenceink:

    "Ez körülbelül annyira izgató, mint egy darab fa." - szegény fák ilyet se éltek még meg. alábecsülöd a fákat.

    "Motiváció, hogy megjavuljak. Még akkor is, ha a Mennyben csak koreográfusok vannak." - és még rendes italt sem mérnek. de lehet így is megéri.

    "Esküszöm jobban zavar, ha valaki úgy gondolja, hogy semmire sem jó, mint, ha az hiszi, hogy mindent tud." - bölcselet.

    "Végül is, igaz a mondás, ha meg akarod tudni, hogy milyen valaki igazából, figyeld meg, hogy viselkedik, amikor lefagy a gépe. Én például egy dühöngő vadállat." - bölcselet No.2. és milyen igaz. és ja. én sziszegő hangom közlöm vele, hogy "drágám, ugye tudod, hogy szeretlek!?" majd válogatott szavakkal elküldöm a fenébe.

    „Erős, független fiatal nő vagy, honnan ezek a negatív gondolatok magaddal kapcsolatban?” - szép lenne a világ, ha ez így szépen működne. nem vagy ronda? nem vagy buta? nem vagy tehetségtelen? akkor nincs gond. na persze.

    „Basszus, ez szexibb, mint a fogkefe.” - szegény fogkeféket is alábecsülik.


    az életbölcseletek tárháza megint gazdagabb lett néhány kinccsel.
    köszönöm.

    VálaszTörlés