2015/05/10

Tizenhárom, ez a szerencseszámom

A huszonegy és a huszonkettedik fejezetek, amelyeken végre kiakadhattam egy jót


Huszonegyedik fejezet:

Ana tudatalattija helyteleníti a „túl sok szexet”.

Várjunk. Most Mrs. Jones Grey exnője, vagy a házvezetőnője? Ezt visszakeresem. Jah, az exnője Mrs. Robinson volt, tényleg.

Leasszonyomozta a házvezetőnő! Most minden olyan emlék tiszteletére, amikor lecsókolomoztak, vagy azt hitték, férjnél vagyok, kinevetem.

Rájöttem. Greynek azért vannak csak szőke alkalmazottai, mert igazából a barnákhoz vonzódik, és így nem esik kísértésbe.

Most tényleg kiscserkésznek hívta Grey farkát…? Kérek egy félórás röhögő szünetet.

Visszatértem.

Grey csak azután bizonyosodik meg róla, hogy Ana készen áll-e a behatolásra, miután beléhatolt… Öhm nem, nem oké.

Lehet, ha nem kéne Ana gondolatait olvasni a szex jelenet közepén, az feldobná a dolgot.

Anának három tudata van: ő, a tudatalattija és a belső istennője. Szerintem meg kéne látogatnia egy pszichiátert.

Anastasia Steelnek nincs saját ruhája. Az állásinterjúkra is Kate ruháiban ment.

Jack Hyde (Ana jövendő főnöke). Aztán egyszer csak bevesz egy gyógyszert és hirtelen két ember lesz.

Mióta nincs olyan szó, hogy „utálatoskodtál”? Átvertek. Az egész életem hazugság.

Most például Ana utálatoskodik Greyjel.

„Örülök annak, hogy kevés a tapasztalatod – továbbra is csak korlátozott tapasztalataid lesznek csak. Csakis velem.” Hogy. Mi?! Ennyit arról, hogy a nőknek „nem kell tapasztalatlannak lenniük”.

Ana nem iróniát használ. Ana szimplán gonoszkodó.

Áh. Grey upgrade-elte Ana repülőjegyét első osztályra. Majd szólok, ha meglepődtem.

„Nem képes békén hagyni.”

Huszonkettedik fejezet:

Szóval, Ana először lecseszi és zaklatónak nevezi Greyt, amiért első osztályúvá tette a jegyét, mert tudta, hogy melyik géppel utazik (amit Ana nem mondott el neki). A következő mondatban meg lelkesen köszöni a manikűrt és a masszázst, amit a váróban kapott… Fő a következetesség.

Most meg féltékennyé teszi azzal, hogy eldicsekedik, hogy milyen nagyon rendes faszi masszírozta meg…

A tudatalattijának igaza van. Most költött Grey egy rakat pénzt arra, hogy ő kényelmesebben utazhasson, és akár nagyon para, hogy kinyomozta, hogy melyik géppel utazik, akár nem, szerintem egy „kösz” és egy „ezt legközelebb előre beszéljük meg” biztos sokkal hatásosabb hála kimutatás lenne, mint felkúrni az embert.

Ana nem csak autóban tömegkatasztrófa, de még repülőn is. Értem, hogy néha túl szigorúak és feleslegesek a szabályok, de nyilván nem véletlen vannak.

Még Grey is lecseszi.

„Teljesen a bűvkörödbe vontál egy életstílussal, amelyről múlt szombatig nem is tudtam, hogy létezik.” Értem. Szóval Anát luxussal lehet levenni a lábáról. Ami nem gáz, de akkor ne csináljon már úgy, mintha a faszi seggénél és pénzénél többre vágyna.

„A férfiak nem igazán bonyolultak, Ana drágám.” Halljátok fiúk? Nem vagytok többek, mint egy gyomor meg egy pénisz. Egysíkúak vagytok, mint egy darab fa. Tessék úgy is viselkedni. Ha véletlenül valaki rájönne, hogy bonyolultabb a személyiségetek, mint egy focilabda, akkor szeszélyesnek fognak nevezni, mint egy nőt. Az meg ugye degradáló lenne.

Ráadásul azzal próbálja megnyugtatni, hogy a férfiak azt gondolják, amit mondanak. Tegye fel a kezét, aki olyan környezetben nevelkedett, ahol az ordított mindenhonnan, hogy ne higgyen a férfiaknak, mert csak szexet akarnak és nem törődnek velünk? Hogy csak és kizárólag a bugyinkba akarnak bejutni, és, ha azt mondják, hogy szeretnek, akkor megcsalnak a legjobb barátnőnkkel… (Két kézzel jelentkezik.)

Ez az anyja negyedik házassága és tőle vár megoldást egy hosszú távúra tervezett kapcsolathoz. Öhm…

Grey az e-mailjében elmagyarázza, hogy igazából Anáé a hatalom, mint ahogy a csónakházban is láttuk, hogy csak azt teheti meg, amit megenged neki Ana. Kár, hogy a csónakház volt az első alkalom, amikor hallgattál rá, de nagyon jó példa… Csak egyedi. Szignifikánsan nulla a jelentősége.

Egyébként nagyon bájos az e-mailje, kezdeném is elfelejteni a kiborulásaimat rá, már vagy három fejezete nem volt seggfej. De… nem. Ehhez több kéne.

Mondom, hogy Anának nincsenek ruhái, az anyjához is Kate ruháját vitte…

Most írt neked egy kisregényt, még csak nem is válaszoltál rá, mit vársz mit ír majd?

Egyébként meglepően imádom Grey levelei végén az „aláírás” változásait. Néha hihetetlenül szórakoztatóak.

Van telefon szex, van Skype szex, de az e-mail szex új. Na jó, van Szexting is, ami SMS, gondolom ahhoz lehet hasonlítani…

Végre. Az anyja elviszi vásárolni.

Nem mondjátok! A „Viszlát bébi!” nem Elliot agyszüleménye, hanem ő is úgy hallotta valahol? Hihetetlen.

Mi az a „thesaurus”. Volt már ebben a könyvben? Ana azt írja, Grey már megint azzal szórakozik… Áh! Az internet szerint a Thesaurus egy internetes szinonimakereső honlap. Még keresztrejtvények is vannak rajta. Minden nap más. Miket nem tanul az ember! (Zsófi később felvilágosított, hogy minden szinonima szótárat thesaurusnak hívnak, köszönöm az infót!)

Ohohó! Grey Mrs. Robinsonnal találkozik. Ez zavarja Anát. Ezek egymás exére/legjobb barátjára féltékenyek úgy, hogy közben ők maguk is találkoznak az exükkel/legjobb barátjukkal. Hogy látnak még a gerendától a szemükben?!

ANA LEGOOGLIZZA MRS. ROBINSONT! Hát ez zseniális. Botrányszagot érzek.

Nem hiszem el, hogyha beírod Google-be, hogy Mrs. Robinson nem ad ki semmit.


MRS. ROBINSONNAK HÍVTÁK A DIPLOMA ELŐTTBE AZT A NŐT, AKI ELCSÁBÍTJA A FRISSEN ÉRETTSÉGIZETT KÖLYKÖT, HÁT MINDJÁRT HANYATT VÁGOM MAGAM A PÁRHUZAMTÓL!

De, akkor, ezek szerint, ezért nem talált semmit, ellepi ez a karakter az internetet.

EZ A FASZI UTÁNA MENT A KONTINENS MÁSIK FELÉRE?! ÉS EZT ÚGY KÖZÖLTE VELE, HOGY MEGKÉRDEZTE, HOGY HÁNY KOKTÉLT IVOTT MEG ADDIG AZ ESTE FOLYAMÁN AZ ANYJÁVAL?! OTT VAN A KIKÚRT BÁRBAN ÉS FIGYELI, AHOGY ANA AZ ANYJÁVAL ISZOGAT?! ÚGY, HOGY ANA KÖZÖLTE VELE KEREKEN, HOGY NEM AKARJA, HOGY UTÁNA MENJEN, ÉS HOGY EGYEDEÜL AKAR MARADNI EGY DARABIG?!

EZ HOGY NEM BAROMI IJESZTŐ?!

" A szürke Egyetlen Árnyalata
 Egy Feminista Regény
"Nem", mondta a nő.
És a férfi tiszteletben tartotta a kérését és nem zaklatta többé.
Vége."

1 megjegyzés:

  1. "Rájöttem. Greynek azért vannak csak szőke alkalmazottai, mert igazából a barnákhoz vonzódik, és így nem esik kísértésbe." - WTF!? tájékoztatnám Mr.Grey-t, hogy ez nem így működik. legalábbis a legtöbbeknél nem. de így tényleg nem. vagy ha így működne egyszerűen a drága Anának szőkére kellett volna festetnie a haját és minden megoldódott volna.

    "ott úgy a férfiak bonyolultak rész mindenestől" - ugrál és jelentkezik. és beveri mindenki képét a másik kezével, aki minden drága férfiról ezt állítja. van ilyen. az nem jelenti azt, hogy mindenki ilyen. lehet szürke barátunk ilyen, de az őt minősíti.

    "Hogy látnak még a gerendától a szemükben?!" - aranyba. keretbe. falra.

    könyv No.2. ahol Ana szőke és mindenki boldog.
    Köszönöm.

    VálaszTörlés